Gasztro

A torma antioxidáns ereje a krónikus betegségek megelőzésében

A torma antioxidáns ereje a krónikus betegségek megelőzésében

A torma, egy gyakran alulértékelt zöldség, valójában rendkívül erős antioxidáns forrás, amely jelentős szerepet játszhat a krónikus betegségek megelőzésében.

5-5 tradicionális étel és ital Japánból

5-5 tradicionális étel és ital Japánból

Japánban nagy szerepe van az ősi tradícióknak és ez az emberek étkezésén, illetve italfogyasztásán is meglátszik.

Érdekességek 5 szupertáplálékról

Érdekességek 5 szupertáplálékról

Mutatunk 5 olyan szupertáplálékot, amelyek antioxidánsokban bővelkednek.

9 érdekes és egzotikus gyümölcs a nagyvilágból

9 érdekes és egzotikus gyümölcs a nagyvilágból

Most 9 ilyen érdekes gyümölcsről olvashatsz.

Kézvédelem fontossága a munkában is

Kézvédelem fontossága a munkában is

Az alábbiakban többek között felhívjuk a figyelmet a kézvédelem fontosságára a munkában is, és bemutatjuk az ilyen típusú védőeszközök típusait is.

Ásványvíz fogyasztási szokások különböző kultúrákban

Ásványvíz fogyasztási szokások különböző kultúrákban

Az ásványvíz fogyasztásának kulturális szokásai jelentősen eltérnek világszerte, reflektálva a helyi gazdasági feltételekre, környezeti adottságokra és társadalmi hagyományokra.

Melyik italt milyen pohárból érdemes fogyasztani?

Melyik italt milyen pohárból érdemes fogyasztani?

Az ital aromáit, ízét nagyban befolyásolja, hogy milyen a pohár.

Trükkök, amiket csak a baristák tudnak

Trükkök, amiket csak a baristák tudnak

A kávézás nem csak szimpla italfogyasztás lehet, hanem egy különleges élmény és esemény is, ami feldobja a szürke hétköznapokat.

A magyar régiók ízei

A magyar régiók ízei

Számos konvencionális ételek vannak, amik a különböző magyar régiókhoz tartoznak. Nincs ez másként a hazai kézműves termékek esetében is, hiszen nem minden paprika az Alföldön terem, de nemcsak Tokajban van ízletes bor sem.