Gasztronómiai rendezvények kastélyhangulattal

Miért jók a gasztronómiai rendezvények kastélyhangulattal fűszerezve? Mert az ideális helyszín elengedhetetlen üzleti konferenciák, csapatépítő tréningek, workshopok alkalmával. Ahol a pazar kastélyok impozáns terei életre kelnek, a múlt emlékei megelevenednek. A rendezvényhelyszínek modern technikai eszközökkel felszereltek, ezért remek lehetőséget kínálnak céges rendezvényszervezés kastélyban történő lebonyolítására.
Gasztronómiai rendezvények kastélyhangulattal

Céges rendezvényszervezés kastélyban

Segítünk elképzelni a helyet, hogy egy céges rendezvényszervezés kastélyban milyen lehet. A helyszínválasztás meghatározó, hiszen a hangulatot és érzést vihetjük tovább magunkkal. Konferencia vagy szakmai napok alkalmával kevésbé fontos a belvárosi helyszín. Ezért kiváló döntés lehet egy kastély, mint rendezvényhely, ahol a gasztronómia is fontos szerepet kap, a kastély étlapja a vidék ízeit kínálja. A hely atmoszférája, a természeti környezet szépsége, az épített örökség által nyújtott lehetőségek (wellness, játékterem, lakosztályok, konferenciatermek stb.) mind hozzásegítenek az események, céges rendezvények sikerességéhez. A jó céges rendezvényhelyszín beleillik a cég arculatába, és maximalizálja a részvételi hajlandóságot. A tapasztalatok azt mutatják, egy kastély kellően izgalmas, sikeres választás lehet.

Sikeres céges rendezvényszervezés kastélyban

Sikeres rendezvények szervezése cégek részére a magyar kastélyokban, természeti környezetben, távol a város zajától. Fontos szem előtt tartani, hogy egy barokk kastélynak más az atmoszférája, mint egy modern kiállítótérnek. A Sziráki Teleki-Degenfeld Kastélyszálló elegáns, vidéki rendezvényhelyszín sok szobával, termekkel és tágas kerttel Budapest közelében, csodálatos természeti környezetben. A barokk korban épült, de az átépítés után klasszicista jegyeket hordozó építészeti örökséggé vált. Eleganciájával, vonalvezetésével a jólétet, a főúri világ gondtalanságát sugározza. 27 kétágyas, fürdőszobás szobával és lakosztállyal rendelkezik, amelyek egyedi, impozáns stílusban berendezetten fogadják céges rendezvényszervezés keretében a kastélyba látogatókat. A 16 fős veranda csendes elvonulásra ad lehetőséget, míg a 62 fős étterem nagyobb létszámú rendezvényeket is ki tud szolgálni. Az adottságokat kihasználva, indoor és outdoor programok széles kínálatával várják a látogatókat. Jelenleg 4 csillagos szállodaként funkcionál, és a világon átívelő Forever Resorts láncolat tagja. A tizenöt legszebb magyarországi kastély közé sorolták.

Fókuszban az ügyfelek elégedettsége

A rendezvény nem más, mint szervezett közösség keretein belül, előre meghatározott célból, adott helyen és időben megtartott összejövetel. Egy esemény, ami összetart, amihez megfelelő helyszínt kell választani! Fókuszban az ügyfelek elégedettsége, amit a kastély nyújtotta élmény és hangulat garantál.

Egy jó kávé az egymástól távol álló nézeteket is képes közelebb hozni.

Összegezve

A jó céges rendezvényhelyszín beleillik a cég arculatába, és maximalizálja a részvételi hajlandóságot. Magyarország csodálatos régi épületei ideális helyszínek céges rendezvényszervezés szempontjából. A Sziráki Teleki-Degenfeld Kastély a barokk korban épült, de ma már klasszicista jegyeket hordoz megjelenésében. Budapesttől nem messze, távol a város zajától van egy hely, ahol impozáns belső terek és tágas kertek tükrözik a főúri világ gondtalanságát. A kastély sokrétű adottságait kihasználva indoor és outdoor programok széles választékával várja a látogatókat. Múlt és jelen jól megfér egymással, hiszen a modern technikai eszközök ma már elmaradhatatlan kellékei a céges rendezvényeknek.

Kapcsolódó cikkek

8 dolog, amit nem tudtál a hidegről

8 dolog, amit nem tudtál a hidegről

A hideg időjárás nem csak a testünkre, hanem az agyunk működésére is hatással van.

9 érdekes és egzotikus gyümölcs a nagyvilágból

9 érdekes és egzotikus gyümölcs a nagyvilágból

Most 9 ilyen érdekes gyümölcsről olvashatsz.

Berlin Photo Week 2023. szeptemberében - A világ minden tájáról várja a fotózás szerelmeseit Berlin

Berlin Photo Week 2023. szeptemberében

A világ minden tájáról várja a fotózás szerelmeseit Berlin.