4 nyáron elvégezhető online tanfolyam

Félsz, hogy ellustulsz a nyári időszakban? Ilyenkor is szükséged van szellemi kihívásra? Ez érthető, hiszen fontos lendületben maradni. A jó hír, hogy rengeteg hasznos tevékenységgel tölthető el ez az időszak. Az egyik ilyen a tanulás.
4 nyáron elvégezhető online tanfolyam

Többféle olyan képzés létezik, melyet otthonról bármikor elvégezhetsz. Cikkünkben 4 hasznos online tanfolyamot mutatunk, hagyományos és újszerű témákban.

1. Ingatlanközvetítő tanfolyam

Jól kommunikálsz másokkal? Önállóan is érvényesülsz? Felelősségtudó vagy? Online akár 2 hónap alatt is elvégezheted az ingatlanközvetítő képzést. A következő feladatokhoz szerezheted meg a tudást:

v tulajdonoscserék közvetítése

v forgalmi értékbecslés

v dokumentációk, okiratok beszerzése

Ezután pedig elvégezheted az Ingatlanvagyon-értékelő és –közvetítő kurzust, hogy üzletszerűen végezhesd az ingatlanbecslést is.

2. Fenntartható gasztronómia

A 21. század kihívásai hívták életre ezt a tanfolyamot, mely vendéglátásban dolgozók és étteremvezetők számára kimondottan hasznos. Emellett pedig egy átlagos, modern háztartásban is kapóra jöhet az itt szerzett tudás. A fő témák a következők:

v új utak a turizmusban és a vendéglátásban

v a hulladékmentesség alapjai

v gyakorlati fenntarthatósági tippek

v növény alapú menük

v márka és marketing

v fenntartható szállások

Aki szeretne felkészülni a jövőre, vagy szemléletváltást tervez, akár pár hét alatt teljesítheti ezt az innovatív képzést.

3. Nyelvtanfolyamok online

Ezek a képzések minden évben közkedveltek. A diákok így szeretnék behozni az év közben összegyűlt lemaradást. A felnőttek pedig ezt a nyugodtabb időszakot használják a tudás csiszolására, esetleg nyelvvizsgázásra. Olyanok is bőven akadnak, akik külföldi nyaralás előtt fizetnek be egy intenzív kurzusra.

Szerencsére a nyelviskolák egyre felkészültebbek, így sok helyen elérhető német, spanyol, olasz vagy angol nyelvtanfolyam otthonról online. Esetenként ritkább nyelveket is tanulhatunk csoportban a képernyő elől.

Időgazdálkodási tréning

A modern világban a helyes időbeosztás megalkotása nem kis kihívás. Rengetegen szenvednek attól, hogy nem jut elég óra a családra, a feltöltődésre vagy a sportra. A növekvő távmunka tendenciák néhány ember esetében javítottak, míg másoknál rontottak a helyzeten.

Az időgazdálkodás tanfolyam abban segít, hogy a lehető leghatékonyabban dolgozzunk, s ezt munkakörnyezetünk berendezése is támogassa. A tréning része a koncentráció fejlesztése, a tervezés, s a helyes rutin kialakítása.

Összegzés: A strand, a nyaralás és a bulizás mellett sok más is belefér a nyárba. Többféle tanfolyam elvégezhető néhány hét vagy hónap alatt. Írásunkban olyan példákat mutattunk be, melyek jó irányba terelhetik karrieredet vagy mindennapjaidat.

Kapcsolódó cikkek

5-5 tradicionális étel és ital Japánból

5-5 tradicionális étel és ital Japánból

Japánban nagy szerepe van az ősi tradícióknak és ez az emberek étkezésén, illetve italfogyasztásán is meglátszik.

A szemszín és az egészség

A szemszín és az egészség

Egyes betegségek jobban érintik a sötét, míg más betegségek a világosabb szemmel rendelkezőket.

Berlin Photo Week 2023. szeptemberében - A világ minden tájáról várja a fotózás szerelmeseit Berlin

Berlin Photo Week 2023. szeptemberében

A világ minden tájáról várja a fotózás szerelmeseit Berlin.