Milyen legyen a szandál színe?

Ma már nagyon széles a választék női szandál terén is, így akár többféle színben is vásárolhatunk ilyen lábbeliket.
Milyen legyen a szandál színe?

Nyáron sokan járnak szandálban. Mivel ma már nagyon széles a választék női szandál terén is, így akár többféle színben is vásárolhatunk ilyen lábbeliket. A nők szeretik is, ha többféle csizma, cipő és szandál van a szekrényükben, hiszen nyáron, többnyire színes, vidám ruhákat hordunk, és nem mindegy, hogy ezekhez az öltözékekhez, milyen színű szandált választunk.

A fekete mindig divatos szín marad, többek között azért is, mert minden ruhához remekül passzol. De azért a nők többsége szereti, ha többféle stílusú és színű szandál birtokában van, hiszen ez lehetővé teszi a változatos öltözködést. Mégis, milyen színű szandálokat vásároljunk? Melyik színű lábbelihez, milyen színű ruhák illenek? A cikkben az alapszínekkel kapcsolatban olvashatsz információkat.

A fehér szandál

A fehér női szandál hasonlóan működik, mint a fekete, azaz a legtöbb ruhával remekül párosítható. Elsősorban a kellemes, nyári színekkel harmonizál jól, de remek választás akkor is, ha a színes, nagy mintás, virágos nyári ruhákat szeretjük. A fehér szandál ugyanúgy illik a nyári, lenből készült nadrágokhoz, mint a mini, vagy a maxi szoknyákhoz, ruhákhoz.

A kék lábbeli

Sokan hordanak kék színű ruhákat, hiszen ez a szín elegáns, és ha irodában dolgozunk, elengedhetetlen, hogy ilyen színű ruháink is legyenek a szekrényünkben. Míg a piros színű szandálhoz nem igazán illenek a hasonló színből összeállított darabok, addig a kék színű lábbelihez remekül passzol szinte minden kék és kék árnyalatú ruházat. Az viszont nagyon fontos, hogy játszunk kicsit az árnyalatokkal, azaz, ha a szandálunk mélyebb kék színű, akkor a ruházatunk kicsit legyen világosabb és ez fordítva is érvényes. A kék színű szandállal tökéletes összhangot alkot még a semleges szín, de a sárga, a piros és a barna színű ruha is jó választás, amennyiben reggel úgy döntünk, hogy aznap a kék szandálunkban fogunk kimozdulni otthonról. A SOJO nagyon sokféle színben kínál szandálokat, csak kattints az oldalukra és nézz ki magadnak pár alapdarabot.

A fekete és a testszínű lábbeli

A fekete és a natúr színű szandál szinte minden ruhához illik, talán ezért is annyira népszerű a hölgyek körében. A natúr szandál azonban elsősorban a nyár színe, míg a feketét inkább a tavaszi és őszi napokon viselik szívesen a hölgyek. A natúr szandál akkor is jó választás, ha az égiek nem áldottak meg bennünket hosszú és karcsú lábakkal, hiszen ez a szandál kicsit karcsúsít és a hosszabb láb illúzióját kelti.

A vörös szandál

A vörös szín leginkább a merész hölgyek színe. Aki vörös színű ruhát vagy lábbelit választ, biztos lehet benne, hogy sok tekintetet vonz majd. A vörössel kapcsolatban első szabály, hogy próbáljunk ruhából más színt választani, ha már a szandálunk ilyen élénk színben pompázik. A vörös színhez jól passzol a szürke, a fekete és a fehér ruha. Meglepő módon a vörös színnel, a narancsos szín és a rózsaszín is kellemesen harmonizál.

Kapcsolódó cikkek

A sakk fejleszti az elmét

A sakk fejleszti az elmét

Nem csak a testet szükséges edzeni, hanem az elmét is.

8 dolog, amit nem tudtál a hidegről

8 dolog, amit nem tudtál a hidegről

A hideg időjárás nem csak a testünkre, hanem az agyunk működésére is hatással van.

7 érdekes tény az emberi agyról

7 érdekes tény az emberi agyról

Az emberi test legösszetettebb szerve, az emberi agy.